Saturday, August 4, 2007

KMEN NEOBYČEJNÝCH

ONE TRIBE - extraordinery ideas, extraordinery people

je projekt londýnského rádia ResonanceFM, 104.4 FM, simultálně vysílající zvukově osekaný broadcast na výše zmíněné adrese, kde se nachází i (placený) archív v mp3.
V ambiciózním projektu One Tribe, který bývá vysílán každou středu od půlnoci do jedné hodiny čtvrteční moderátoři Marc Power a Dirk Bruere kontaktují vždy některou z významných osobností soudobé britské okultury. Jedná se o širokou oblast wiccy, esoteriky, technošamanismu, magie chaosu, lucidního snění atd. Výčet všech oblastí se dozvíte hned v úvodní technoznělce, kde komentátorův hypnotický hlas přednáší slova různých magických disciplín takovým způsobem, že témata dávno známá mohou vypadat nově.

Z možností bezplatného stažení mp3 pro tento týden si rozhodně nenechte ujít runovou divinaci Iana Reada, bývalého šéfredaktora Chaos Internationalu, člena hudební skupiny Sol Invictus, přítele Davida Tibeta (Current 93) a Douglase P. (Death In June), který momentálně vede na mírně konzumním projektu Petera Carrolla Arcanorium College placený koutek Runové gildy.

Dále si pak poslechněte interwiev s bratřími z paktu Iluminátů z Thanateru, sémantiku magie, nebo lucidní snění Russella Rukina a další. Vše v rozlišení 128 kbps, 44 kHz.

Tato talkshow najdete pohromadě na One Tribe v bočním sloupci, a moc neváhejte, neboť si nejsem jistá, nakolik vážně myslí moderátoři své prohlášení, že tyto mp3 jsou zdarma právě jen pro tento týden.
:-)

Hail Britons! Hail modern occult scene!
Aktualizace: Takže jsem se dozvěděla, že to tam ještě nějaký čas vydrží a kdyby ne, tak tady jsou ještě další mp3 ze stejné série.

6 comments:

Cody said...

Díky, na tohle bych asi jinak nepřišel.

Catalessia said...

Není zač, já normálně asi taky ne, jenom teď hodně komunikuji s britskými ioty a chaoty - jinak omluva za zkostnatělé publikování příspěvku, nějak se mi to pořád nedaří nastavit, nikoliv že bych byla paranoidní a musela vše napřed kontrolovat a pak teprv povolit :-).

Catalessia said...

Mno, už by to mělo být v pořádku, odeslané komentáře se zjevovat nemoderovaně ihned...

Anonymous said...

Obávám se, že na tom efemérním výskytu mp3 na netu tykajících se magie něco bude. Nedávno jsem na jisté adrese našel zvukový záznam rozhovoru s Philem Hinem (zdálo se mi, že má takový velice příjemně znějící bas) a po týdnu mi ta stránka ani nešla spustit :-(.
Jinak též dík za výborný tip.

Catalessia said...

A není tohle přepis toho zmiňovaného rozhovoru?
http://dreamflesh.com/interviews/philhine/

Jinak chci průběžně na pokračování uveřejňovat nějaké odkazy s krátkými komentáři,něco jako doplněk k sekci linků na chaospace.

Anonymous said...

po konzultaci s vševědoucím panem Googlem výše zmiňované interview nalezeno na adrese
http://blog.grievousangel.net/?p=281
enjoy the voice of Phil Hine O:-)